top of page

Indgang lukket på grund af anlægsarbejde

Stien fra Peder Lykkes Vej ind til Remiseparken lukkes midlertidigt, og brugere henvises til alternativ adgang til de bemandede legepladser Bondegården og Byggelegepladsen – se kort.

Indgangen spærres fordi der skal støbes en ny betonsti, som skaber sammenhæng med resten af parken. Derudover laves der nyt hegn, som giver mere plads til Bondegården og vejen renoveres med ny asfalt, opstribning og betonbelægning i enderne.

Udover spærringen her kommer der til at ske meget på Peder Lykkes Vej i den kommende tid. Byggepladsen med skurvogne og maskinel, som nu er placeret midt i parken, flyttes ud på parkeringsområdet mellem parken og Peder Lykkes Vej. Det er nødvendigt for at færdiggøre den centrale del af parken. Inddragelsen af parkeringsarealet medfører store begrænsninger i parkeringsmulighederne fra medio marts til anlægsarbejdet er slut.

Se kort for den midlertidige indgang til Bondegården og Byggelegepladsen:

bottom of page