Feriecamp i vinterferien

7 Feb 2020

Lever dit barn nogle gange i en eventyrverden?
Så tag på FerieCamp på Amager på Remiseparkens Byggelegeplads, hvor Rollespilsfabrikken // The Roleplaying Factory åbner dørene for en magisk RollespilsCamp. Gå i det kreative hjørne, når der skal bygges sværd og dekoreres skjold med Sketch&Skratch, og find din indre eventyrkriger frem under sværdkampen 🌿🧙‍♂️🧝‍♀️👑🍃🏹

Er dit barn mere til svedig kampsport?
Så tag til JudoCamp hos Amager Judo Skole - Strandlodsvej 10, hvor seje judo-skills læres og øves i forskellige sjove lege og Team Games. Campen sluttes af med et brag af en Sumojudo konkurrence! 🥋🥇🧘‍♀️🤼‍♂️🌿

Se det fulde program for FerieCamp på Amager her:
Byggelegepladsen
Amager Judo Skole

Obs: Onsdag er der desværre ikke Sketch & Skratch på programmet.

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder

Street Game i Hørgården

August 7, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk