top of page

Lysfest i Hørgården/Signalgården

Januar er lang og mørk, men den 31. januar kl. 17-20 fejrer vi lyset i den mørke tid med en lysfest. Kom og oplev området i et nyt, festligt lys, mød dine naboer og støt op om dit lokalområde. Det foregår fredag den 31. januar kl. 17-20 og det er gratis for alle at deltage.

Sceneoptræden

På scenen underholder rapper, sanger, musiker og multikunstner Lucy Love med sit visuelle show og unikke blanding af urban, pop og dance. Lucy Love er en kvindelig dansk rapper med lyrisk finesse, integritet og et rapflow, man kan skære sig på – og så er hun indfødt Amar’kaner, opvokset i Urbanplanen. Læs Amager Bladets fine artikel om Lucy Love her.

Space Safari

Prøv et par virtual reality briller og tag med på en 360 grader virtuel rumrejse. Filmen varer ca. 5 minutter og det er en helt særlig oplevelse at ”rejse“ gennem rummet og se vores planet som aldrig før i al sin skrøbelighed.

Flotte lysinstallationer

Området bliver lyst op af stemningsfulde lysinstallationer kreeret af Yaw Darko. Kom og se bygninger, træer og buske i et helt nyt lys. Til festen kan du også opleve lys på stylter! Signe Gravlund Thomsen kommer med sine 'styltelysfigurer' – mennesker på stylter med lange lysende vinger der lyser op i mørket.

Sjove aktiviteter for børn

Børn fra fritidshjemmet på Brydes Allé og elever fra Højdevangens Skole arrangerer softballkampe i boldburet og inviterer alle børn og voksne til at deltage i sjove konkurrencer og rekordforsøg.

One man's trash is another man's treasure

Hørgårdens Nærgenbrugsstation holder længe åbent i dagens anledning. Gå i Byttehytten og byt dine egne ting og sager fra gemmerne til nye. Desuden er der mulighed for at riste skumfiduser over bål.

Mad og drikke

Beboere fra området og elever fra Højdevangens Skole sælger varm suppe, kaffe & kage og øl og sodavand.

Hvor foregår det?

Placeringen er det grønne område mellem boligbebyggelsen Hørgården på Brydes Allé og Signalgården på Amager Fælledvej. Lige overfor DR Byen.

Vel mødt – og spred gerne ordet til familie, venner og bekendte. Du må meget gerne dele begivenheden på Facebook.

Lysfesten er støttet af Amager Vest Lokaludvalg.

bottom of page