top of page

Mød Politiet


Til beboerne omkring Røde Mellemvej 16.

I nat er der sket en eksplosion i eller foran restaurant Øens Thaimad på Røde Mellemvej. Facaden er delvist sprængt i stykker. Derudover er der sket nogle mindre skader på nogle parkerede biler i nærheden. Ingen personer er kommet til skade.

Politiet har foretaget tekniske undersøgelser omkring gerningsstedet. Har du været vidne til episoden – eller kan du på anden vis bidrage med informationer til opklaringen af det, der er sket – skal du med det samme henvende dig til politiet på tlf. 114.

Amager Nærpoliti, Socialforvaltningens Gadeplansteam og Partnerskabet vil være til stede omkring Røde Mellemvej 16 i dag tirsdag kl. 15-18. Hvis du har spørgsmål til de ting, der sker i området, er du velkommen til at kigge forbi.

Med venlig hilsen

Amager Nærpoliti, Gadeplan og Partnerskabet, Urbanplanen.

Obs! Billedet er fra en tidligere opsætning af Amager Partnerskabs Dialogpavillon.

bottom of page