Mød Politiet

24 Sep 2019

 

Til beboerne omkring Røde Mellemvej 16.

 

I nat er der sket en eksplosion i eller foran restaurant Øens Thaimad på Røde Mellemvej. Facaden er delvist sprængt i stykker. Derudover er der sket nogle mindre skader på nogle parkerede biler i nærheden. Ingen personer er kommet til skade.

 

Politiet har foretaget tekniske undersøgelser omkring gerningsstedet. Har du været vidne til episoden –  eller kan du på anden vis bidrage med informationer til opklaringen af det, der er sket – skal du med det samme henvende dig til politiet på tlf. 114.

 

Amager Nærpoliti, Socialforvaltningens Gadeplansteam og Partnerskabet vil være til stede omkring Røde Mellemvej 16 i dag tirsdag kl. 15-18. Hvis du har spørgsmål til de ting, der sker i området, er du velkommen til at kigge forbi.

 

Med venlig hilsen

Amager Nærpoliti, Gadeplan og Partnerskabet, Urbanplanen.

 

Obs! Billedet er fra en tidligere opsætning af Amager Partnerskabs Dialogpavillon.

Please reload

Seneste nyheder

Sommerferie-aktiviteter for børn og unge

July 10, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk