Mød Politiet

24 Sep 2019

 

Til beboerne omkring Røde Mellemvej 16.

 

I nat er der sket en eksplosion i eller foran restaurant Øens Thaimad på Røde Mellemvej. Facaden er delvist sprængt i stykker. Derudover er der sket nogle mindre skader på nogle parkerede biler i nærheden. Ingen personer er kommet til skade.

 

Politiet har foretaget tekniske undersøgelser omkring gerningsstedet. Har du været vidne til episoden –  eller kan du på anden vis bidrage med informationer til opklaringen af det, der er sket – skal du med det samme henvende dig til politiet på tlf. 114.

 

Amager Nærpoliti, Socialforvaltningens Gadeplansteam og Partnerskabet vil være til stede omkring Røde Mellemvej 16 i dag tirsdag kl. 15-18. Hvis du har spørgsmål til de ting, der sker i området, er du velkommen til at kigge forbi.

 

Med venlig hilsen

Amager Nærpoliti, Gadeplan og Partnerskabet, Urbanplanen.

 

Obs! Billedet er fra en tidligere opsætning af Amager Partnerskabs Dialogpavillon.

Please reload

Seneste nyheder

Få en telefonven

March 27, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg

March 27, 2020

March 25, 2020

March 20, 2020

Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk