top of page

Bliv miljøambassadør


Meld dig til et miljøkursus, hvor vi sammen bliver klogere på ressourceforbrug og besparelser. Kursusstart er den 5. september og det fortsætter til den 24. oktober 2019.

Miljøambassadørkurset består af 7 undervisningsgange med ekskursioner, undervisning i vandforbrug og -besparelser samt bedre affaldssortering. Ekskursionerne går til Amager Ressourcecenter, Hørgården Nærgenbrugsstation samt en indsigtstur i viceværternes/gårdmændenes arbejde. Desuden er der undervisning i formidling, kropssprog og kommunikation for at danne grundlag for videreformidling til venner, familie og naboer.

Miljøambassadørkurset er gratis og tilmelding finder sted ved at skrive en email til Iman Ahmad på imah@kab-bolig.dk. Kurset er et samarbejde med Miljøpunkt Amager, HOFOR, Partnerskabet i Urbanplanen og Amagerbro Helhedsplan.

bottom of page