Bliv miljøambassadør

16 Aug 2019

 

Meld dig til et miljøkursus, hvor vi sammen bliver klogere på ressourceforbrug og besparelser. Kursusstart er den 5. september og det fortsætter til den 24. oktober 2019.  

 

Miljøambassadørkurset består af 7 undervisningsgange med ekskursioner, undervisning i vandforbrug og -besparelser samt bedre affaldssortering. Ekskursionerne går til Amager Ressourcecenter, Hørgården Nærgenbrugsstation samt en indsigtstur i viceværternes/gårdmændenes arbejde. Desuden er der undervisning i formidling, kropssprog og kommunikation for at danne grundlag for videreformidling til venner, familie og naboer. 

 

Miljøambassadørkurset er gratis og tilmelding finder sted ved at skrive en email til Iman Ahmad på imah@kab-bolig.dk. Kurset er et samarbejde med Miljøpunkt Amager, HOFOR, Partnerskabet i Urbanplanen og Amagerbro Helhedsplan.

 

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder

Få en telefonven

March 27, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg

March 27, 2020

March 25, 2020

March 20, 2020

Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk