top of page

YouTube- og Videoværksted

Alle kan blive hørt og set på de digitale medier, og mange lever faktisk af det. Men hvordan bliver man god til at lave indhold til fx YouTube? Og hvad skal man være opmærksom på, inden man bruger sig selv, sine venner og andre mennesker i videoer og opslag?

Sammen med Fedaa Sultan lærer du at lave video, klippe og skabe dine egne indslag. Fedaa er en audiovisuelkunstner og videoskaber, som er tilknyttet kunstprojektet CONCRETE – et kunstprojekt, som gennem dialog medinddrager børn og unge i kunstneriske og kreative processer.

YouTube- og videoværkstedet er for børn i alderen 10-15 år. Vi mødes på Solvang Bibliotek hver anden lørdag kl. 11-13.

Værkstedet startede den 16. februar, men man kan sagtens hoppe på nu. Det kører frem til efteråret 2019.

Projektet er et samarbejde mellem Børnekulturpiloterne og CONCRETE.

KOM OG VÆR MED

Tilmeld dig ved at sende en sms til 20 51 62 64, eller en e-mail til concrete@underbanen.dk.

Det er gratis at deltage.

bottom of page