Politiets arbejde under demonstrationerne

17 Apr 2019

I Urbanplanen har vi desværre også været ramt af de uroligheder, som foregår flere steder i København og omegn. Urolighederne har desværre givet anledning til at vrede og frustration er blevet rettet mod politiet.

Det er imidlertid ikke politiet som bestemmer, hvorvidt Stram Kurs/Rasmus Paludan har lov til at demonstrere eller ej. Men politiet har pligt til at opretholde loven - og det indebærer at sørge for, at en lovlig demonstration kan afholdes i god ro og orden. Uanset hvem der vil demonstrere.

Partnerskabet opfordrer til, at man forholder sig i ro og ikke opsøger Stram Kurs/Rasmus Paludans demonstrationer, da han kun ønsker konfrontationer. Man går altså hans ærinde ved at lade sig provokere af ham - eller af politiet, som blot udfører deres arbejde.

Vi opfordrer til, at forældre taler med deres børn om ovenstående og holder dem væk fra eventuelle uroligheder.

Please reload

Seneste nyheder

Street Game i Hørgården

August 7, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk