Læseprojekt fra Urbanplanen vinder inspirationspris

7 Mar 2019

Se videoen, som omhandler Projekt Superkræfter.

 

Projekt Superkræfter fik tilbage i januar tildelt en ”Boligsocial Inspirationspris” ved Boligsocialt Træf 2019 i København. "Det er rigtig dejligt, at Superkræfter har fået den pris. Det er en stor anerkendelse af alle de frivilliges gode arbejde - og så giver den os selvfølgelig mod og lyst til fortsat at knokle på, så en masse børn kan få hjælp til sprog og læsning" siger Lise Bertelsen, som er projektleder på Superkræfter.

 

Superkræfter er tilknyttet to lokale skoler, Dyvekeskolen og Peder Lykke Skolen, hvor projektet tilbyder en læseven til børn, der har behov for lidt ekstra tid og støtte til sprog og læsning. Resultatet er en spirende lyst til at beskæftige sig med ord og bogstaver hos børnene.

Der er lige nu 42 frivillige læsevenner og 60 elever tilknyttet projektet.

Vil du høre mere om Superkræfter, eller vil du være frivillig læseven? Så kontakt Lise på lber@kab-bolig.dk

 

 

Please reload

Seneste nyheder

Sommerferie-aktiviteter for børn og unge

July 10, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk