top of page

Kom til far-barn-dag på Byggeren

Lørdag d. 9. marts og 30. marts kl. 11-14 på Byggeren i Urbanplanen

Tag din fætter, din ven, din kollega eller bror under armen, og kom ned på Byggeren med jeres børn og vær med til mad over bål, friluftsaktiviteter eller bliv udfordret af din søn eller datter i Go-Play! MAD OVER BÅL Mærk varmen fra bålet, mens I snitter, skræller og tilbereder lækker mad. Der er handlet ind, så tag dit barn med og vis dine kokkekundskaber. GO-PLAY + FRILUFTSAKTIVITETER Kom og ha' det sjovt! Go-Play handler om at grine, have det sjov, være sammen, lege og aktiviteter. Der er plads til alle, og alle kan være med! Udfordr andre fædre og børn i tovtrækning, kongespil eller kæmpe mikado! HAR DU LYST TIL AT VÆRE MED? Det er helt gratis at være med! Husk varmt tøj, da vi er ude i alt slags vejr. HAR DU SPØRGSMÅL TIL ARRANGEMENTET? Så kontakt: Søren Løkke 23 28 47 52 Majid Kanan på 27 64 90 05 eller Iman Ahmed på 26 82 16 12

bottom of page