top of page

Byd din nabo på en historie

"Byd din nabo på en historie" er et gratis tilbud for dig, der:

• Er fyldt 65 år

• Bor i København

• Bor alene eller savner at møde nye mennesker

• Har lyst til at være del af et fællesskab

Kom til hyggeligt opstartsmøde, og tag gerne en nabo eller bekendt med.

Du vil uforpligtende høre mere om - og prøve - det kommende livshistorie-hold.

Tid: 6. februar 2019 kl. 10-12

Sted: Beboerhuset Nord, Røde Mellemvej 7

Har du spørgsmål, så kontakt mig på 3035 7279 / roberta@biosalon.dk

Om hold-aktiviteten: Du bliver guidet til at fortælle eller skrive om nogle af dine erindringer. Det kan være om din barndom, venskaber, familie, arbejdsliv eller andet. Man behøver ikke være god til at skrive - ingen skal læse det, man skriver. Du bestemmer selv, hvad du vil dele med andre. Vi er hinandens fortrolige og skaber et trygt rum til fortællinger fra livet, som kan bringe mening, livsglæde og håb. Du får lejlighed til at møde andre og høre deres historier. Livshistorier samler mennesker, for alle oplever sorg og tab, glæde og kærlighed, har sejre og nederlag.

bottom of page