top of page

Far-barn-dag på Byggeren

Lørdag den 15. december kl. 11-15.

Tag din fætter, din ven, din kollega eller bror under armen, og kom ned på Byggeren med jeres børn, og vær med til mad over bål, træklarting højt oppe under trækronerne eller bliv udfordret af din søn eller datter i Go-Play!

Mad over bål

Mærk varmen fra bålet, mens i sammen snitter, skræller og tilbereder lækker mad. Der er handlet ind til en festmiddag, så tag dit barn med og vis dine kokkekundskaber.

Træklatring

Vil du opleve Urbanplanen fra toppen af trækronerne? Så kom over og prøv kræfter med træklatring og mærk de svedige hænder, gyset ved at kigge ned og glæden ved at komme til tops. Der er dygtige instruktører til at sikre og hjælpe jer på vej op i højderne.

Go-Play

Kom og ha det sjovt! Go-Play handler om at grine, have det sjov og være sammen om lege og aktiviteter. Der er plads til alle og alle kan være med! Udfordr andre fædre og børn i tovtrækning, kongespil eller kæmpe mikado.

Har du lyst til at være med?

Så kom ned på Byggeren og tag dit barn med! Husk varmt tøj, da vi er ude i alt slags vejr. Det er GRATIS at deltage og der er handlet ind til mad, så i skal bare komme og hygge jer. Har du spørgsmål til dagens arrangement, så kontakt Søren Løkke på 23 28 47 52, Majid Kanan på 27 64 90 05 eller Iman Ahmad på 26 82 16 12.

Alle er børn og fædre er velkomne!

bottom of page