top of page

Urbanplanen får sin egen rickshaw-cykel


“Det er fantastisk, at vi har fået bevilliget penge til at købe Urbanplanens naboskabscykel. Nu kan vi disponere over vores egen, og så kan vi bygge vores organisation op omkring den cykel” fortæller Søren Løkke fra Partnerskabet.

Gennem initiativet Naboskab på hjul, som er et samarbejde mellem Partnerskabet i Urbanplanen og foreningen Cykling uden alder, skal Urbanplanens nye rickshawcykel være med til at skabe bedre naboskab i lokalområdet. Man cykler en tur med sin nabo på Fælleden eller måske til gamle kendte steder i området. På den måde kommer man til at kende sin nabo, får en god snak og vind i håret.

Med Urbanplanens nye rickshawcykel er der lagt et fundament for at kunne skabe et fast tilbud i Urbanplanen – til dem, der ønsker at være enten rickshawpassager eller -piloter, som foreningen kalder deres frivillige cyklister. Cyklen er finansieret af Tryghedspartnerskabet, Områdefornyelsen Sundby og den boligsociale helhedsplan Partnerskabet.

Er du interesseret i at være med? Kontakt Søren Løkke på 23284752 eller solo@3b.dk.

bottom of page