top of page

TV-optagelser på Bondegården


STV productions tog torsdag den 25. oktober på optagelse på Bondegården i Urbanplanen. Her optog vi et afsnit til dette års DR Ultra Julekalender ”Klassens perfekte jul”.

Klassen er en fiktionsserie, som har kørt på DR Ultra siden sommeren 2016. Klassen tager udgangspunkt i en generisk dansk skoleklasse, hvor børnene er i alderen fra 11 - 14 år.

Her skildrer vi livet set fra deres øjenhøjde, vi tager fat i forskellige emner, som vi ved berører børn/unge i den alder. I processen, hvor vi skriver, har vi børn i målgruppealderen som hjælper os med at holde os on beat på de emner, vi tager fat i. De hjælper os med sproget – hvad der er in og out, og de ved hvor i livet, det nogen gange gør ondt. Noget som vi voksne måske ikke altid forstår, hvordan man løser.

Vi samarbejder desuden med børnetelefonen og undervisningsministeriet omkring flere af de emner, vi skriver om og optager.

Klassen bliver af mange skoler rundt om i Danmark brugt som undervisningsmateriale til, at drøfte forskellige emner som kan være svære for en skoleklasse at tale om. Den første skole, hvor Klassen blev optaget, var på Dyvekeskolen. Det var her, vi i første gang stiftede bekendtskab med Bondegården. Siden første sæson er det blevet til 306 afsnit, en julekalender og nummer to er lige på trapperne. Afsnittet, hvor vi var på optagelse på Bondegården, og hvor Bruno medvirker, vil blive vist på DR Ultra den 9. december. Vi glæder os til at vise jer resultatet.

Kærlig hilsen holdet bag Klassen, STV Production A/S

bottom of page