top of page

Byhavefest i Hørgården


Fodboldturnering

Fra kl.13.30 og nogle timer frem afholder Det Sociale Streetprojekt en fodboldturnering for områdets børn og unge. Turneringen er støttet af HK Hovedstaden, der kommer og uddeler førstepræmien. Der vil være tilmelding til turneringen i ugerne op til den. Hold øje med Urbanplanens facebookside og opslag i jeres opgang.

Mad fra Multikulturel Kvindeklub

Multikulturel Kvindeklub står for at servere lækker mad og drikke. Der vil både være Samosa, pølsehorn og retter med ris og kylling, vand, sodavand og juice til fair priser. Kom forbi og sig hej og hør om Foreningens arbejde i lokalområdet.

Musik: Kristian Jørgensen og French Connection

Kristian Jørgensen har samlet nogle af de fineste jazzmusikere i Danmark. Og to af dem er faktisk er Amar´kanere! De vil underholde med legende spil og sjove historier. Det er kl. 13-14.

Naboskab på hjul

Kom og hør om et nyt tiltag i Urbanplanen: Naboskab på hjul. Det går ud på at styrke naboskabet ved at cykle sammen. Én beboer er chauffør på en rickshaw mens en eller to ældre naboer nyder turen på ladet.

bottom of page