top of page

Prøve med ny stibelægning støbes i uge 27

I forbindelse med Københavns Kommunes renovering af Remiseparken, bliver der anlagt en snoet sti, der hvor langstien er nu.

Belægningen på stien har en speciel farve med tre forskellige overflader og en speciel kant, som ikke er standard. Derfor støbes der en mock-up, så man kan se hvordan det kommer til at tage sig ud i rette element.

Mock-up'en bliver støbt på græsarealet mellem Bondegården og Børnehaven Firkløveren – se illustration med rød boks. Den fylder ca. 4,5 x 2,2 meter og støbes på stedet i dagene onsdag den 11. til fredag den 13. juli. Det betyder at entreprenører vil køre ind i den nordlige del af parken med lastbiler og betonkanoner.

Belægningen har både en speciel farve og en særlig overflade som gør, at man ikke kan skride. På kanten af stien bliver stenene blotlagt, for at fungere som en ledelinje for svagtseende og for at gøre opmærksom på kanten, da den nogen steder vil være høj (lidt ligesom rillerne i siderne af motorveje). De steder, stien er i siddehøjde bliver overfladen slebet som terrazzo, så man kan sidde på den med benene ud over kanten.

Tag ned og tag et kig på mock-up'en, når den er færdig – så kan du måske få en idé om hvordan stien ned igennem parken kommer til at tage sig ud. Mock-up'en bliver liggende til Hofors arbejde med skybrudssikring afsluttes og Københavns Kommune begynder på renoveringen af parken i oktober/november.

Læs mere om parkprojektet HER

bottom of page