Hørgården er på ghettolisten

29 May 2018

Men inden fire år kan boligområdet vriste sig ud af de kriterier, der lige har genplaceret det på regeringens ghettoliste, vurderer Partnerskabets sekretariatsleder Michael Hedegaard. Både han og beboerne Per Olsen og Susanne Vural mener dog, at ‘ghettostemplet’ ikke har ændret noget som helst. Det er kriterierne, der har ændret sig – ikke Hørgården. Det er stadig et dejligt sted at bo, selvom der selvfølgelig er udfordringer. Den boligsociale indsats fortsætter ufortrødent og området er i konstant positiv udvikling...

 

Læs artiklen i Amager Bladet tirsdag den 29. maj her.

 

Læs desuden Partnerskabets helhedsplan for 2018-2021 i sin helhed her.

 

 

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder

Lysfest i Hørgården/Signalgården

January 16, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg

January 13, 2020

December 19, 2019

Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk