top of page

Far & barn-idræt skaber gode relationer


Sahin Calis, far til to børn på 5 og 9 år, har været med i Fædregruppen Amagerbro i ca. 4 måneder og er nu også begyndt at gå til gratis far & barn-træning hver lørdag kl. 8.30 - 10.00 i Sundby Idrætspark. “Selvom det starter lidt tidligt, så er det bare en rigtig fed start på lørdagen. Man lærer sine børn at kende på en helt anden måde, når man dyrker sport sammen. Og instruktøren er super god!“ siger Sahin. Det er Fædregruppen Amagerbro og DGI, der står bag initiativet. Træningen faciliteres af en dygtig instruktør, og sammen med deltagerne laver de forhindringsbaner, spiller bold og finder på andre sjove ting. Målgruppen er fædre og deres børn mellem 6 og 10 år, men lillebror på 4 og storesøster på 12 er også velkommen. “Tro mig – når du har været der, og man så kommer hjem, så er man lidt træt – men det er bare rigtig fedt at mærke, at man har brugt sin krop og har fået leget med ungerne. Det skaber bare en god dynamik i relationen til dine børn. Det vil jeg helt sikkert fortsætte med,” fortæller Sahin. TID & STED: Hver lørdag kl. 8.30-10.00 i Sundby Idrætspark Hal 1 frem til sommer. Tilmelding ikke nødvendig – men I må gerne melde jer til på eventet ”Gratis FAR og BARN træning” på Facebook.

Tekst: Eva Sofie. Foto: DGI Storkøbenhavn

bottom of page