top of page

Børn og unge tilbud: Streetprojektet


Det Sociale Streetprojekt mødes to dage om ugen og laver sjove aktiviteter for børn og unge.

"Vi spiller for det meste fodbold, men får også nogle gange besøg af lokale idrætsforeninger, der viser os hvordan man dyrker deres sport," fortæller Laura Holm Pedersen, der er koordinator på projektet.

Til aktiviteterne er der altid voksne tilstede, som man kan snakke med. Streetprojektets voksne er især gode at snakke med om fritidsaktiviteter. I fællesskab med forældrene kan de også hjælpe børn og unge med at starte til en fritidsaktivitet.

KIG FORBI

Mandage: Tvillingebanen i Remiseparken fra kl. 16-18

Onsdage: hal 3, Sundby Idrætspark fra kl. 18-19.

Alle er velkommen til at kigge forbi og være med!

Mere info: Laura på mob. 28790153

bottom of page