top of page

Fællesskabsundersøgelse fra 3B - husk at svare :)


I løbet af ugen har 3B omdelt breve omhandlende en spørgeskemaundersøgelse til alle beboere i Urbanplanen. Undersøgelsen handler om, hvordan beboerne oplever de fysiske rammer, fællesskabet, beboerdemokratiet, aktiviteter mm.

De omdelte breve indeholder en personlig kode og vejledning om, hvordan man besvare det online spørgeskema.

Hvis man har brug for hjælp til spørgeskemaet, eller hvis man har mistet brevet, er man selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi Partnerskabet, Remisevej 25, eller ringe til Rasmus på 20 14 31 59.

I perioden onsdag den 4. oktober til fredag den 6. oktober mellem kl 9-17 kommer personale fra 3B og Partnerskabet desuden rundt til alle opgange for at hjælpe dem der endnu ikke har haft mulighed for at svare

Sidste dato for besvarelse er søndag den 15. oktober.

bottom of page