top of page

Urbanplanen Syd i høring


Luftfoto af Urbanplanen syd set fra syd

Lige nu og frem til 10. oktober 2017 er forslaget om at bygge nyt i Urbanplanens sydligste del i høring. Det vil sige, at Københavns Kommune gerne vil høre dine kommentarer til forslaget.

Lokalplanen for Urbanplanen Syd skal gøre det muligt at bygge nye boliger, butikker og et nyt stort fritidshjem på Københavns Kommunes arealer syd for Remisevej og ud til Røde Mellemvej.

Urbanplanen syd

Har du kommentarer til forslaget, skal du i perioden fra den 8/8/2017 til 10/10/2017 klikke dig ind på www.blivhoert.kk.dk og trykke på den grønne knap 'Skriv høringssvar'.

Hør mere på borgermøde

Den 12. september kl. 19 holder Københavns Kommune i samarbejde med Amagervest Lokaludvalg et borgermøde om lokalplanen. Det foregår i Remisevænget Østs beboerhus på Lygtemagerstien 2A. Her kan du høre mere om lokalplanen og stille spørgsmål.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at indsende dine kommentarer eller indsigelser, så kig ned til Partnerskabet. Her kan du få hjælp til sende ind via blivhoert.kk.dk eller du kan aflevere et brev med dine kommentarer til Partnerskabet. (Husk at skrive dit fulde navn og adresse i brevet)

Du finder Partnerskabet i den grå pavillon overfor Hjulmagerstien 24.

Har du spørgsmål, så kontakt Louise Tranberg på lotr@3b.dk eller 30367388.

bottom of page