Unge fra Urbanplanen vinder fællesskabspris

23 Jun 2017

 

Kan du huske X-mændene? For nogle år siden startede de projektet for at skabe mere tryghed i Urbanplanen. Nu har de vundet en fællesskabspris for deres arbejde.

 

For 4. år i træk sætter en række virksomheder, fagforeninger og Mette Frederiksen (S) fokus på hverdagens helte ved at uddele Fællesskabsprisen.  I år er prisen gået til 10 forskellige personer eller grupper og een af dem blev altså X-mændene fra Urbanplanen.

Erkan og Elias modtog prisen der blev overrakt af Mette Frederiksen. Hun udtalte til lanceringen af fællesskabsprisen 2017:

 

"Vi skal hylde hverdagens helte. Derfor er Fællesskabsprisen så vigtig. Det er hverdagens helte der gør vores fællesskaber til virkelighed. Der er nogen der tror på at alle kommer med, hvis dem med mest, får mere. Men så enkelt er det ikke. Mange er blevet hægtet af udviklingen. Og folks muligheder er ikke lige. Og når forskellene vokser, falder fællesskabet fra hinanden. Tilliden forsvinder. Den udvikling skal vi vende. Vi skal styrke vores fællesskaber. Uden dem var Danmark ikke Danmark. Derfor er der al mulig grund til at hylde de mennesker, der hver dag gør en forskel for andre og for vores fællesskab."

 

Erkan Sari fra X-mændene siger om prisen:

"Jeg og vi er stolte. Men den her pris er en bekræftelse til hele Urbanplanen. Fordi Urbanplanen er blevet et bedre sted de seneste år. Alle er sødere, rarere og bedre ved hinanden. Både folk der bor her og folk, der kommer her. Her står vi sammen og hjælper hinanden - og det er også det, den her pris symboliserer."

 

Et jurypanel bestående af partnere bag prisen har udvalgt i alt 10 vindere af Fællesskabsprisen 2017, der blev hædret ved en stor prisoverrækkelse den 22. juni på Campus Carlsberg.

Bag Fællesskabsprisen står Mette Frederiksen (S), 3F, Alka, Dansk Metal, DFDS, Falck, HK, ISS, NCC, PensionDanmark, Professionshøjskolen Metropol, Professionhøjskolen UCC , Tuborgfondet og VIA University College.

 

 

 

Læs mere om X-mændene her.

Læs mere om Fællesskabsprisen her.

 

 

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder

Sommerferie-aktiviteter for børn og unge

June 29, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk