top of page

Fotokonkurrence: Hvad er #ÆgteAmager for dig?


Et lille udsnit af de pt. 239 Instagrams med hashtagget ÆgteAmager

Lige nu er en masse fotoglade Københavnere i gang med at dokumentere Amagers kant og specielle karakter på Instagram. Måske bryder de nogen fordomme om Københavns sydligste del – aka lorteøen? Strandsus, skumsprøjt og solskinsø? Hotdogs og vingesus på Flyvergrillen? Børneskrål på byggelegepladsen og gedeklap på Bondegården? Kold bajer og en smøg på bodegaen? Fuglefløjt, blæst og løbeture på fælleden? Nybyggeri og glasfacader eller stokroser og bindingsværk-idyl? Hvordan viser man egentlig Amagers kant, særlige karakter og skønhed via kameralinsen? På Instagram deler en masse fotoglade folk for tiden deres bedste Amagerbilleder under hashtagget #ÆgteAmager. Der er både tågebilleder fra Fælleden, hundelorteposer, en nyfortolkning af Amagerpladen, bindingsværk og betonfacader og masser af fine billeder af sand, vand og solskin. Fotokonkurrencen er lavet som en del af festlighederne på Amager den 19., 20. og 21. maj, hvor der både er Urbanfestival i Remiseparken og Amager Majfest på Amagerbrogade. Klik dig ind på Instagram og find de andre #ÆgteAmager billeder - og husk at dele dit eget! Der trækkes lod om lækre Amager-præmier til alle, der bruger hashtagget på Instagram. Derudover udstilles et udvalg af billederne til Urbanfestival 20. maj og på Amager Kulturpunkt 21. maj. Mere info eller har du spørgsmål, så skriv til Louise på lotr@3b.dk

Tjek programmet for Urbanfestival HER eller følg med på Facebook HER

bottom of page