Tvillingebanerne genopstår

17 Mar 2017

Klatrefolk, fodboldentusiaster og tennisstjerner kan godt begynde at glæde sig. Fornyelsen af Remiseparken betyder nemlig også nye Tvillingebaner med plads til flere aktiviteter.

Urbanplanen og Amager generelt bugner af fodboldglade folk og -talenter. Tvillingebanen i Remiseparken er altid blevet brugt til fodbold, fodbold, fodbold, men om et par år kommer man oftere til at se børn klatre, unge lave parkour og voksne svinge tennisketsjer. Mulighederne bliver nemlig flere på banerne.

Kommunen og arkitekterne har hørt beboernes og brugernes ønsker og foreslår, at banerne sænkes i to forskellige niveauer. På den måde bliver der både skabt kanter og trapper, som man kan bevæge sig på eller tage et hvil på, mens man kigger på fodboldkampen eller tennisturneringen.

 

 

Mange har ønsket sig et klatrestativ i parken og det kommer til at bo ved de nye Tvillingebaner. Det hele er tænkt multifunktionelt. Klatrestativet kan fx både bruges til den 4åriges klatreleg, og når mor eller far skal lave armløft. Trænings- og klatreudstyr bliver integreret i en mur, der samtidig skal skærme ud mod lejlighederne i Øst.  

Derudover bliver der bedre mulighed for ophold ved banerne. På den ene langside placeres et halvtag, der kan skærme mod regn, sol og aftendug og fungere som et samlingssted for skolekasser, institutioner mv.

Arbejdet med at renovere Tvillingebanerne og resten af Remiseparken starter i 2019 og er færdigt i 2020.

Læs mere om Remiseparkens fornyelse her.

Har du spørgsmål? Skriv til Louise på lotr@3b.dk

 

 
 

 

 

Please reload

Seneste nyheder

Sommerferie-aktiviteter for børn og unge

June 29, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk