top of page

Trykker kontanthjælpsloftet?


Flere og flere får behov for økonomisk og juridisk rådgivning efter kontanthjælpsloftet satte ind. Ny anonym juridisk og økonomisk rådgivning er åbnet i Urbanplanen. Der er sket mange stramninger for kontanthjælpsmodtagere det senere år, og det betyder at mange familier har svært ved at betale husleje, regninger til dagligt forbrug og ikke mindst mad. Derfor har Partnerskabet åbnet en ny rådgivning placeret i Beboerhus Øst. Man møder blot op på dagen og tager eventuelle relevante papirer med.

Rådgivningen er et samarbejde mellem Den Røde Retshjælp og Partnerskabet. Dennis Schnell Lauritsen er leder af Den Røde Rets-hjælp og han vil sammen med et team af frivillige jurister og økonomikyndige rådgive og hjælpe trængte borgere videre. Rådgivningen har åbent hver anden tirsdag i lige uger kl. 16:15-18.00 i Beboerhus Øst, Lygtemagerstien 2 A, 2300.

Datoer forår & sommer 2017

7. marts,

21. marts,

4. april,

18. april,

2. maj,

16. maj, 30. maj,

13. juni.

Det frivillige team:

bottom of page