top of page

Studentermedhjælper til boligsocial kommunikation


Urbanplanens boligsociale team, Partnerskabet, søger studentermedhjælper:

Vil du gerne have mere praktisk erfaring med kommunikationsfaget? Er du glad for at skrive artikler og kan du lave enkle tryksager i indesign, så læs videre..

Urbanplanen på Amager er et af landets største almene boligområder med over 5000 beboere. Partnerskabet er den boligsociale helhedsplan, der arbejder for at udvikle området både i forhold til tryghed, beskæftigelse, uddannelse, kultur og omdømme. I de kommende år skal Urbanplanen også udvikles fysisk og vi skal bruge endnu mere krudt på kommunikationsindsatsen. Derfor søger vi en studentermedhjælper til at varetage dele af kommunikationen med beboerne. Du kommer til at få praktisk erfaring med flere forskellige discipliner indenfor kommunikationsfaget.

Opgaverne er blandt andre at;

• være tovholder og skribent på beboerbladet Opslagstavlen, der udkommer fem gange årligt og skrives i samarbejde med en beboerredaktion. • udarbejde plakater og flyers i forbindelse med projekter, events mm, • lave interviews med beboere og reportager fra området, som kan bruges på de sociale medier

Hvem er du? Måske læser du kommunikation eller journalistik og har et par år tilbage af din uddannelse. Uanset uddannelse er det væsentligste, at du kan skrive artikler og at du kan lave grafiske opgaver i Indesign. Du har æstetisk sans, er kvalitetsbevidst og kreativ. Hvis du er vant til at tage billeder og filme er det et stort plus. Du har gåpåmod og kan arbejde selvstændigt, men er også er glad for at arbejde sammen med mange forskellige mennesker.

Hvem er vi? Partnerskabet består af otte ansatte med forskellige uddannelsesbaggrunde. Vores kontor er placeret midt i boligområdet, 5 min fra DR Byens metro eller 10 minutter på cykel fra Rådhuspladsen. Vores arbejdsplads er uformel og vi har meget fleksible rammer. Organisatorisk er vi ansat af Boligforeningen 3B.

Stillingen Stillingen er på 15 timer ugentligt startende fra februar 2017. Stillingen udløber 31.12.2017 - måske med mulighed for forlængelse. Send din ansøgning og CV senest den 13. januar til Louise Falk Tranberg på lotr@3b.dk eller ring 30 36 73 88, hvis du har relevante spørgsmål til stillingen.

bottom of page