top of page

Menighedsrådsvalg – visioner, ideer og erfaring søges


I tirsdags var der orienterings- og opstillingsmøde vedr. valg til menighedsrådet d. 8. november 2016. Til Solvang menighedsråd skal der ifølge reglerne vælges 15 medlemmer. Ved opstillingsmødet blev der opstillet en liste med 8 kandidater under navnet Sognelisten. Menighedsrådets opgaver er i hovedtrækkene: • Budgetansvar i sognet • Personaleledelse af kirkens ansatte • Planlægning af bygningsændringer og -vedligehold • Styring af arbejdet frem imod mål fastsat af menighedsrådet • Fastlægge rammerne for kirkens arbejde i sognet. Der er brug for mennesker i menighedsrådet, som vil arbejde for at kirken møder andre mennesker hvor de er, med evangeliet om Jesus. Og der er brug for mennesker i menighedsrådet, der har interesse for og/eller erfaring med at arbejde med budgetter, personaleledelse og bygninger. Kan du se dig selv i denne opgave og er du villig til at være med til at løfte ansvaret, opfordrer stillerne af listen dig til at melde dig som kandidat til menighedsrådsvalget. Det kan du gøre ved kontakte Inge Henningsen, e-mail ingeogalf@youmail.dk eller tlf. 32584861 snarest muligt. Den endelige optagelse på kandidatlisten skal være på plads i løbet af søndag d. 25/9, så vent ikke for længe. Der er en række formelle krav for at blive kandidat, hvoraf de væsentligste er: du skal være fyldt 18 år d. 8/11-2016, medlem af folkekirken, have dansk indfødsret eller have haft fast bopæl i sognet fra 8/11-2015. Endelig skal du have bopæl i sognet eller være sognebåndsløser og have flyttet dine parlamentariske rettigheder til Solvang sogn. På vegne af stillerne af Sognelisten. Inge Henningsen Stillerformand og kontaktperson vedrørende listen

bottom of page