top of page

Drømmer du om at blive iværksætter eller selvstændig?


Nu er der mulighed for at få lokal hjælp og sparring, hvis man drømmer om at blive selvstændig.

# Vil du lære om iværksætteri og at starte egen virksomhed? # Har du en idé, du gerne vil have sparring på? # Hvordan får du økonomi til at starte op? # Vil du gerne møde andre i samme situation? Så kom til infomøde torsdag den 15. september kl. 17 - 18 i Partnerskabets lokaler og få sparring og støtte ift. netop dit projekt. Det er gratis at være med:) Til arrangementet vil du møde: # Lya Moestrup, der arbejder i Partnerskabet med at udvikle iværksætteri og socialøkonomi. # Stephane Parize, der er ansat i 3B og ligeledes arbejder med at udvikle socialøkonomi i 3B's boligområder. Meld dig til eller få mere information hos Lya på mob 51278107 eller mail: lymo@3b.dk

bottom of page