top of page

Vil du være en del af lokalt MADTEAM?


Styrk dit CV og få gratis hygiejnekursus og kursus i at lave mad til mange. Nu bliver der for første gang uddannet et lokalt madteam, som skal stå for at lave mad til arrangementer i Urbanplanen - fx Urbanfestival, fællesspisninger, Lysfest osv. Inden da bliver madteamet uddannet af professionelle undervisere i hygiejne og i at lave god mad til mange mennesker. Hvorfor skal du være med? Du styrker dit CV og dine muligheder for at arbejde indenfor køkken- og kantinebranchen. Du bliver en del af et lokalt fællesskab og bidrager positivt til lokalområdet. Madteamets indtjening Når Madteamet laver mad til events, tjener I en del af overskuddet. Pengene kan I som team bruge til en fælles tur eller oplevelse. Fx en samlet tur i Tivoli, biografen etc. Første event Madteamets første opgave bliver at stå for maden til Urbanfestival den 28. maj. En del af maden til festivalen laves i forbindelse med kurset. Datoer for undervisning

  • 5. april kl. 19-21 Hygiejnekursus Del 1

  • 12. april kl. 19-21 Hygiejnekursus Del 2

  • 19. april kl. 19-21 Hygiejnekursus Del 3

  • 3. maj kl. 17-20 Lær at lave god mad til mange Del 1

  • 10. maj kl. 17-20 Lær at lave god mad til mange Del 2

Kurserne foregår i Beboerhus Øst, Lygtemagerstien 2A. Der vil være hyggelig fællesspisning til hver kursusgang. Undervisere

  • Benny Løvholm Christensen underviser i hygiejnekurset. Han har skrevet lærebøger i hygiejne og har mange års undervisningserfaring.

  • Benjamin Marcher-Carlsen er kok og underviser i ’Lær at lave god mad til mange’. Han er indehaver af VILDT og medstifter af Madskolen Jorden Rundt.

Vi forventer, at du deltager aktivt i alle kurserne og kan være med til Madteamets første store opgave den 28. maj kl. 9 - 18. Tilmelding Vil du være med? Skriv til Louise på lotr@3b.dk eller ring på 30 36 73 88 for at høre mere.

bottom of page