top of page

Det nye Solvangkvarter: Bliv hørt!


Ungdomsboliger, familieboliger, tårn som vartegn samt underjordisk parkering. Lokalplanen for det nye kvarter ved Solvang er klar! Har du kommentarer til lokalplanen? Så se her, hvordan du gør.

I sidste uge var Københavns Kommune og 3B's byggeafdeling på visit i Urbanplanen. Til et borgermøde i Remisevænget Øst's beboerhus fortalte de om planerne med at bygge familieboliger og ungdomsboliger på den grund, hvor Solvang Centret lå. Ca. 50 beboere mødte op med masser af kommentarer og stor spørgelyst. Budskabet fra Københavns Kommune var, at alle der har kommentarer til forslaget skal skrive dem på kommunens portal www.blivhoert.dk fremtil den 22. februar 2016.

Her er en vejledning:

  1. Klik her: http://www.blivhoert.kk.dk/hoering/solvangkvarteret-lokalplanforslag - her finder du også selve lokalplansforslaget, hvor alle planerne for kvarteret er beskrevet.

  2. Dernæst trykker du på 'Indsend svar' på den orange knap øverst i højre side af skærmen

  3. Udfyld navn og adresse og skriv derefter dine kommentarer etc. i feltet 'Høringssvar'.

  4. Når du har udfyldt alle felter, trykker du på 'indsend' og dit svar er nu sendt til Københavns Kommune.

Har du ikke computer eller har du brug for hjælp, så kom gerne forbi Partnerskabet i containeren overfor Hjulmagerstien 24 og få hjælp. Partnerskabet har åbent hver dag fra kl. 9 til 16 og fredag kl. 9-15.

Comments


bottom of page