top of page

Hjælp til studiet?


Er du over 18 år og i gang med, eller tænker på at få en uddannelse? Så kig ned i det nye Studiemiljø på Solvang Bibliotek! Her kan du gratis få et boost til lektierne eller råd og vejledning til opgaveskrivning!

Nu har du mulighed for at komme og få hjælp til lektierne eller gode råd eller vejledning til større skriftlige opgaver på din gymnasiale eller videregående uddannelse!

HVOR, HVAD, HVEM OG HVORNÅR? Det vil primært foregå på Solvang bibliotek onsdage i tidsrummet 15.00-17.00 på adressen: Remisevej 14, 2300 København S. René som står for hjælpen til lektierne/opgaveløsning, er uddannet gymnasielærer i fagene dansk og filosofi og der er derfor mulighed for at få hjælp i fagene: Dansk, filosofi, engelsk, religion, samfundsfag, matematik (C-niveau) og geografi. Derudover er der mulighed for at få hjælp til opgaveskrivning herunder større opgaver som SSO, synopser samt generel opgaveopbygning. Tag en ven eller veninde under armen og kom og få et ekstra boost til studiet! Vi ses på Solvang Bibliotek! Kontakt Partnerskabet hvis interesse på nummer: 30431438!

bottom of page