top of page

Besøg af Socialborgmesteren


Onsdag var Socialborgmester Jesper Christensen (S) på visit i Urbanplanen.

Formand for 3B, Steffen Morrild, 3Bs nyudnævnte administrerende direktør, Morgen Boje, formand for Urbanplanens fællesbestyrelse, Flemming Løvenhardt og Partnerskabets sekretariatsleder, Mikkel Warming viste socialborgmesteren rundt i området.

Der blev blandt andet fortalt om planterne for det nye Solvangkvarter, hvor der er lagt i ovnen til både ungdomsboliger, familiehuse, mulighederne for en opgradering af Solvang Bibliotek og byrummet omkring.

Visionen med at få ansat lokale unge på byggepladsen, mens det gamle Solvang Center rives ned og i det hele taget arbejdet med de unge, blev også diskuteret, ligesom Remiseparkens fremtidige revitalisering og tankerne om at åbne området for omverdenen blev vendt med den Socialdemokratiske borgmester.

bottom of page