top of page

Mere kunst på byggehegnet!

Byggehegnet rundt om Solvang centret kommer til at stå i et par år. Først skal det gamle center rives ned og derefter skal der bygges nye boliger. Målet er, at byggehegnet i den periode skal fremstå pænt og at området skal være et rart sted at færdes. Så alle kreative derude; kom og skru op for farverne i Urbanplanen!

To af Børnkulturpiloternes kunstprojekter pryder allerede hegnet - dels 'Den magiske bog' ved biblioteket, som piloterne har lavet i samarbejde med forfatter Jan Kjær og dels en masse fantasifigurer som hænger ud mod Remisevej.

Lokale kunstner Maria Kilstrøm Nielsen har i august færdiggjort et 18 meter langt kunstværk 'Step out' ved Hjulmagerstien og derudover har en grafittikunstner lagt farver på en del af hegnet ud mod Dyvekevænget.

I september kommer der planter på den lange væg ud mod hjulmagerstien ved siden af Partnerskabets container, når der i samarbejde med Urbanplanten laves en grøn inspirationsvæg for vertikale haver. Hold øje med datoer for beboer-plantedage her på siden.

MEN der er stadig masser af hegn tilbage, der kunne trænge til flere farver, mere fantasi og masser af spræl, så har du eller din institution, skole, nabo, kunstklub eller krea-sammenslutning lyst til at være med til at udsmykke hegnet, så skriv fluks til Louise på lotr@3b.dk

Der kan søges penge til materialer, maling m.m.

Børnekulturpiloternes 'Den magiske bog' foran biblioteket.

Fotos: Jørgen Krogh og Louise Tranberg

bottom of page