top of page

Madfest samlede 200 til fællesspisning


Der var masser af beboere, god stemning, lækre grøntsager og sjove aktiviteter da Forbrugerrådet Tænk og Partnerskabet inviterede til Madfest og Altankoncert på Hjulmagerstien en søndag eftermiddag i juni. Du kender måske Forbrugerrådet Tænk, som dem der laver tests af alt lige fra autostole til solcreme, men søndag den 14. juni var de også arrangører af den store Madfest, der spredte god grøntsags-karma over en stor plæne i Remisevænget øst. Forbrugerrådet Tænks mål var at sætte fokus på årstidernes mad, friske råvarer og det gode måltid. I madværkstedet producerede en hel masse beboere - og rigtig mange børn - retter til aftenens fællesspisning. Derudover havde en række familier torsdagen forinden hentet grøntsager på Bondegården, som de havde tryllet om til lækre retter derhjemme. Sammen spiste ca. 200 beboere til fællesspisningen, hvor Mustafa og Hanim stod bag grillen og serverede grillet lam til alle deltagerne. Ingen fest uden musik, så eftermiddagen bød også på hyggelige bluestoner fra en af altanerne. Her stillede bluesduoen Holtsø & Wittrock mikrofoner og piano op og spredte god stemning fra 3. sal. Tak til Lars for at stille sin altan til rådighed! Synes du, at fællesspisningen var hyggelig og kunne du tænke dig at arrangere en selv? Så kom forbi Simon eller Louise i Partnerskabet eller skriv til lotr@3b.dk.

Vil du gerne være med at at arrangere en ny altankoncert, hører vi også meget gerne fra dig.

bottom of page