top of page

Altan-blues og mad-hygge søndag

Blues fra en altan og plænen fyldt af grøntsager og søde naboer. På søndag er der Madfest og Altankoncert ved Hjulmagerstien 16. Alle er velkomne!

Holtsø_Wittrock_300_dpi_22_cm._jpg.jpg

Forbrugerrådet Tænk inviterer til Madfest på søndag med masser af aktiviteter, hygge og fokus på mad. I madteltet kan man være med til at lave mad til fællesspisningen om aftenen eller ungerne kan fx kravle i grøntagslabyrinten eller gætte grøntsager i kimslegen. Aktiviteterne starter kl. 13.

Kl. 15 spiller duoen Holtsø Wittrock fed blues-rock fra en af altanerne. Nogen husker måske Jes Holtsø fra Olsen Banden, hvor han spillede Børge. I 2009 deltog han i Talent på DR1 og siden da har Jes Holtsø og hans pianist, sangskriver og producer Morten Wittrock haft gang i musikken. I 2013 blev duoen bl.a. nomineret til en Danish Music Awards for årets Danske bluesudgivelse. Søndag spiller de fra en tredjesals-altan på Hjulmagerstien 16.

Fællesmiddagen begynder kl. 17, hvor der vil være sammenskudsgilde og grillet lam for de deltagende familier.

Alle er velkomne søndag den 14. juni kl. 13-18 på Hjulmagerstien 16, 2300 KBH S.

bottom of page