top of page

Altan-blues og mad-hygge søndag

Blues fra en altan og plænen fyldt af grøntsager og søde naboer. På søndag er der Madfest og Altankoncert ved Hjulmagerstien 16. Alle er velkomne!

Forbrugerrådet Tænk inviterer til Madfest på søndag med masser af aktiviteter, hygge og fokus på mad. I madteltet kan man være med til at lave mad til fællesspisningen om aftenen eller ungerne kan fx kravle i grøntagslabyrinten eller gætte grøntsager i kimslegen. Aktiviteterne starter kl. 13.

Kl. 15 spiller duoen Holtsø Wittrock fed blues-rock fra en af altanerne. Nogen husker måske Jes Holtsø fra Olsen Banden, hvor han spillede Børge. I 2009 deltog han i Talent på DR1 og siden da har Jes Holtsø og hans pianist, sangskriver og producer Morten Wittrock haft gang i musikken. I 2013 blev duoen bl.a. nomineret til en Danish Music Awards for årets Danske bluesudgivelse. Søndag spiller de fra en tredjesals-altan på Hjulmagerstien 16.

Fællesmiddagen begynder kl. 17, hvor der vil være sammenskudsgilde og grillet lam for de deltagende familier.

Alle er velkomne søndag den 14. juni kl. 13-18 på Hjulmagerstien 16, 2300 KBH S.

bottom of page