top of page

Børn i spil for demokratiet


Børne-Kulturpiloterne har udviklet et demokratispil der foregår på gaden i Urbanplanen, hvor tilskuerne er brikker i et spil om magten. Børnene har gennem flere måneder selv udviklet regler, indhold og bane til 3-2-1 STEM. Spillet er en kæmpeudgave af et levende brætspil, med ingredienser fra matador, ludo, rundbold og mange andre sjove spil, kæmper du om vejen til magten, eller faldet fra tinderne og den politiske magt. Banen er fuld af overraskelser: Lander du i sofaen, i stemmeboksen eller måske på talerstolen? Kan man overbevise sin modstander? Hvorfor skal man vælge en sofa? Kan man bruge skumfiduser til at fiske stemmer blandt publikum? Hvem når helt til Christiansborg uden bøvl?

3-2-1-Stem! Det levende demokrati spil Hvornår: Lørdag d. 6. juni kl. 11.00-15.00. Hvor: Solvang Bibliotek, Remisevej 14, 2300 KBH S Hvem: Det er et familiespil, hvor alle kan være med. Man stiller op i hold på 3. Hvordan: Man kommer og skriver sig op til en spille tid

bottom of page