Rød retshjælp på biblioteket

4 Jun 2015

 

Mangler du et godt og gratis juridisk råd? Vil du for eksempel klage over dit forsikringsselskab eller en beslutning, kommunen har truffet over for dig? Så kan Den Røde Retshjælp, der består af en god gruppe jurister og jurastuderende, hjælpe dig.

 

Den Røde Retshjælp har tidligere haft åben kontortid i Partnerskabets lokaler, men sidder fremover på Solvang Bibliotek hver anden tirsdag fra kl. 16-18. Tiderne fordeles efter først til mølle, så bare mød op.

 

Næste gang er tirsdag den 20. oktober.

 

Se mere om retshjælpen på www.rodret.dk

 

Please reload

Seneste nyheder

Sommerferie-aktiviteter for børn og unge

June 29, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk