top of page

Urbanfestival nedtælling


Så er der ikke længe til årets store fest i UP. Hvis du ikke allerede har fået programmet ind af din brevsprække kan du se det her i linket eller herunder:

PROGRAM - SCENEN Kl. 11 Serif Tito kl. 11.30 Danseopvisning v. Girlz United og Yasmins hold kl. 12 Asil kl. 13 Lydrum (Sponseret af Genklange) kl. 14 Trylleforestilling med klovnen Raffus (Sponseret af Liv i Sundby) kl. 15 Børneunderholdning: Mumitroldene og Lille My kl. 15.30 Vakili kl. 16.30 JIMILIAN AKTIVITETER # Loppemarked & foreningsboder langs langstien # Urbanløbet – oplev Urbanplanen med løbeskoene på # Live Angry Bird med Børnekulturpiloterne # Mad over bål med Naturli’ mad # Hoppeborg og snobrød på Byggeren # Perleplade, ansigtsmaling & pastasjov med Perlemor, støtteforeningen UPS og Girlz United # Panserkaffe, citronmåne og bordfodbold med Din Betjent # Fodboldturnering for 8-14årige med Fremad Amagers førstehold # Babyfodbold med B1908 og Kastrup Boldklub # Chilismagning og Tour de Urbanplanten på Bondegården #Fremtidens Remisepark - Kom og stem på de bedste ideer til Remiseparken # Skraldekonkurrence med Greenteam Remiseparken # Kunstudstilling på Byggeren v. Urbanart # GUS & DISKO Når festen slutter i Urbanplanen kl. 17 fortsættes der i Sundby Bad, hvor der vil være Disko & Gus frem til kl. 20. DJ’en spiller ved det store bassin og i saunaen leverer gusmestre løbende gussessioner, med både klassisk gus og fresstyle gus. Hvis man ikke er til saunagus kan man lege i bassinerne, hvor der i dagens anledning vil blive sat forskellige former for legesager op. Der er gratis adgang. MØD X-mændene, Solvang Kirke, Genbrug er guld, Daghøjskolen, Liv i Sundby, Sundby Bad, Lungeforeningen, Forbrugerrådet Tænk, Forebyggelsescenter Amager, Urban Art, Politiet, Københavns Kommune mfl. BOOK Vil du booke en loppestand til festivalen, så skriv til lotr@3b.dk. Det koster 40 kr. at være med og vil man leje bord koster det yderligere 40 kr. i leje. Foreninger, klubber mm. er velkomne til at være repræsenterede til festivalen enten i stand eller med en aktivitet. Skriv til simh@3b.dk for tilmelding eller mere info.

bottom of page