top of page

1001 lys tændes i Remiseparken


Unge beboere går i spidsen for at gøre mørket trygt og inviterer alle med til at tænde 1001 lys lørdag den 16. maj i Remiseparken.

X-mændene er en ny sammenslutning af unge beboere, der vil skabe mere tryghed i Urbanplanen. Det vil de blandt andet gøre ved at invitere beboerne i Urbanplanen til en række events, hvor målet er mere dialog mellem unge, voksne og ældre. Første event i rækken bliver 1001nats lys lørdag den 16. maj. ”Vi håber, at vi med arrangementet kan bryde isen og bringe beboerne tættere sammen,” lyder det fra X-mændene, der på dagen vil stå klar med 1001 stearinlys, som de inviterer alle beboere til at være med til at tænde langs stien i Remiseparken. Det handler om at gøre mørket trygt og skabe dialog. Alle er velkomne og der serveres kaffe og kage. 1001nats lys starter kl. 21 lørdag den 16. maj i Remiseparken ved Tvillingebanen. Læs mere om X-mændene her

bottom of page