top of page

Kulturborgmester på regnfuld visit

Kulturborgmesteren i København, Carl Christian Ebbesen(DF) , var torsdag den 15. januar på besøg i Urbanplanen for at høre om de fysiske planer for området omkring Solvang Centret. Direktør i 3B Bent Frederiksen, Formand for fællesbestyrelsen Flemming Løvenhardt samt Mikkel Warming, Sekretariatsleder i Partnerskabet viste på en regnfuld torsdag Kulturborgmesteren området ved Solvang Centret og fortalte om både nedrivningen af centret samt fremtidsplaner og -ønsker for området. En af drømmene for området er at der bliver plads og råd til et nyt kulturhus, der både kan rumme Solvang Bibliotek, forskellige offentlige tilbud og foreningslokaler. Hvad der konkret skal ske i området ud mod Røde mellemvej og om de lokale drømme om et kulturhus har gang på jord, skal diskuteres i løbet af året og endelig besluttes til budgetforhandlingerne i efteråret 2015. Husk at du kan få svar på dine spørgsmål om Solvang Centret her. Har du spørgsmål der ikke bliver besvaret på siden, så skriv til Mikkel Warming på miwa@3b.dk

bottom of page