top of page

Folketingskandidat på rundtur

Torsdag den 23. oktober havde Urbanplanen besøg af folketingskandidat for Socialdemokraterne Peter Hummelgaard. Sammen med 3B-direktør Bent Frederiksen og sekretariatsleder i Partnerskabet Mikkel Warming fik Peter Hummelgaard en rundvisning i området. Der blev bl.a. fortalt om planerne med nedrivning af Solvang Centret og den kommende fornyelse af Remiseparken. ”Meget få kender Urbanplanen rigtigt,fordi området er bygget så det lukker sig om sig selv, derfor synes vi i Partnerskabet, at det er vigtigt at invitere folk på besøg i området, så de kan lære det bedre at kende. Det gælder også for folketingspolitikere, lokalpolitikere og alle dem, der er beslutningstagere på den ene eller anden måde. Derfor har vi nu for fjerde gang i år besøg af en politiker,” fortæller Mikkel Warming.

bottom of page