Folketingskandidat på rundtur

24 Oct 2014

Torsdag den 23. oktober havde Urbanplanen besøg af folketingskandidat for Socialdemokraterne Peter Hummelgaard.
Sammen med 3B-direktør Bent Frederiksen og sekretariatsleder i Partnerskabet Mikkel Warming fik Peter Hummelgaard en rundvisning i området. Der blev bl.a. fortalt om planerne med nedrivning af Solvang Centret og den kommende fornyelse af Remiseparken.
”Meget få kender Urbanplanen rigtigt,fordi området er bygget så det lukker sig om sig selv, derfor synes vi i Partnerskabet, at det er vigtigt at invitere folk på besøg i området, så de kan lære det bedre at kende. Det gælder også for folketingspolitikere, lokalpolitikere og alle dem, der er beslutningstagere på den ene eller anden måde. Derfor har vi nu for fjerde gang i år besøg af en politiker,” fortæller Mikkel Warming.

 

Please reload

Seneste nyheder

Få en telefonven

March 27, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg

March 27, 2020

March 25, 2020

March 20, 2020

Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk